Så er den god nok!

Endelig, efter at have fundet sine sø-ben igen, har VP tryllet lidt i Excel og er dermed endelig klar til at præsentere dette års top 4 i Wasted MCs prestigefyldte kilometerkonkurrence. Og lad mig sige det, som det er: Udover en klar vinder, er 2. og 3. pladsen nærmest kun adskilt af et håndsbredde… Sensationelt!

Vi starter med 4. pladsen, altså placeringen lige uden for det forjættede land. En fyr der har gjort det godt trods sin unge alder og sine mange – utrolig mange – defekter i indeværende år.

Nr. 4 – vores yndlings yngling – Peter Pilgaard med 1.208 kilometer.

Den næste på årets liste er lidt en overraskelse, ja, måske mere en skuffelse for de fleste. Siden starten af klubben har han været i toppen hvert eneste år. Hvis ikke nummer 1, så nummer 2. Men i år bliver det kun til en 3. plads.

Nr. 3 – ølhunden over dem alle – Peter Gram Hansen aka. Kongen med 1.954 kilometer.

Så når vi til 2. pladsen. Manden, vi skal finde her, har kun overgået nr. 3 med sølle 25 kilometer. Han er tilbage – nu udelukkende på 2 hjul, efter møtriksnissen tog venstre forhjul på amerikanerflyderen.

Nr. 2 – Pressi – Alfaderen – Gammelnok – Heine Myrvoll med 1.979 kilometer.

Og nu det I allesammen har ventet på – dette års vinder og stadig Wasted MCs King of the Road – winner, winner, chicken dinner:

Nr. 1 – mestersluggeren Sonny Boy Sonni – Sonni Boll med utrolige 2.929 kilometer!

Tillykke til Sonni, der endnu et år får lov til at køre med kilometernålen.

Og til alle jer der har fulgt med – glædelig yul og godt nytår!

/VP out

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *