Kilometerkonkurrence 2020 – se vinderen inde i opslaget

Under respektfuld hensyntagen til forsamlingsforbuddet på over 10 personer og Pressis fremskredne alder afholdte WMC julefrokost den 18. december 2020 med sild, leverpostej, grillet flæskesteg og fri leg efterfølgende.

Det blev en aften af sædvanlige awesomme dimensioner i klubbens nye lokaler, som det næsten var lykkedes at gøre færdige til julefrokosten. I løbet af aftenen blev der blandt andet afholdt den årlige kahoot-quiz, i hvilken VP gennem sin overlegne tankekraft excellerede i i vanlig flot stil; flere runder af “Slå-søm-i”, der til gengæld kostede ham dyrt; og slutteligt den traditionelle kilometerkonkurrence.  Og denne blev en usædvanlig tæt afgørelse.

For at springe lige til vinderen blev det klubbens nyeste medlem, Sonni, der vandt, mens de resterende placeringer fortaber sig i alkoholens tåger. Sikkert og vist er det dog, at Kongen og Pressi skulle findes på 2. og 3 pladsen. Men hvem der lige blev hvad, kan jeres ydmyge skribent desværre ikke huske, så måske de omtalte klubmedlemmer vil være så venlige at afklare dette nedenfor?

Men tillykke til Sonni med det flotte resultat!  3133 kilometer blev det til!

Sonni vinder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *