Generalforsamling og Dart-turnering

Fredag den 1. marts 2024 holdte WMC sin første generalforsamling. Fremmødet var potent, og generalforsamlingen var derfor beslutningsdygtig i forhold til alle spørgsmål.

Efter Pressis flotte og velforberedte beretning, gennemgik Bitch en sund økonomi, og nye investeringer blev vendt. Det blev også til et par mindre vedtægtsændringer, men man skal nok kende vores vedtægter indgående for at finde de omtalte ændringer.

Da generalforsamlingen efter længere tid var godt overstået, ændrede aftenen karakter, og medlemmerne gik i konkurrencemode. Det var tid for klubmesterskabet i dart. Hidsige ytringer føg over mellem deltagerne, og ind imellem blev der, til turneringsledelsens ærgrelse, givet en lettere usportslig skulder. Efter en kammeratlig samtale blev de involverede (læs: Pressi 😁) dog talt ned, og spillet kunne fortsætte i den gode og kærlige ånd, der normalt kendetegner Wasted.

I 2 spændende semifinaler, hvoraf den sidste gik i sudden death, blev de 2 finalister fundet. Fra den 1. semifinale gik sidste måneds pokermester videre – VP, mens Pilgaard, efter den omtalte intense afslutning, gik videre fra semifinale 2.

Finaleatmosfæren var fortættet, og hele klubben stod på tæer for at følge med, men med solidt spil kom Pilgaard hurtigt i udbrud, og der var aldrig rigtig tvivl om finalens udfald.

Tillykke til Pilgaard!

Dartmesteren 2024 Smukke Pilgaard, som her ses sammen med vores runner up – VP, fremviser stolt sin gevinst: Et ølkort. 💪

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *